google-site-verification: google9c114791a6791048.html

banner46

29 Mart 2024 Cuma

“ÖSYM YKS tercih sonuçları açıklandı

I-TECH katılımcılarına Bilge Adam'dan indirim

14-15-16 Haziran tarihlerinde Ankara Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan I-TECH Teknoloji Kongre ve Fuarı'na katılan Bilge Adam Akademi, katılımcılara birçok fırsat sunuyor.

27 Mayıs 2019 Pazartesi 11:38
I-TECH katılımcılarına Bilge Adam'dan indirim
banner38

 Ankara'nın ilk teknoloji fuarı I-TECH Teknoloji Kongre ve Fuarı, 14-15-16 Haziran tarihlerinde Ankara Üniversitesi’nde teknoloji meraklılarını ağırlamaya hazırlanıyor. 22 yıldır bireylere ve kurumlara teknoloji eğitimleri veren Bilge Adam, I-TECH'te stand açıyor. Katılımcılar I-TECH'te Bilge Adam Bilişim Grubu ve Bilge Adam Akademi'yi daha yakından tanıma fırsatı bulurken, aynı zamanda birçok fırsatı yakalayabilecek.

10 ŞANSLI KİŞİYE HEDİYE


Tüm I-TECH katılımcılarına Bilge Adam Akademi'de %50 indirim hakkı verecek olan Bilge Adam ayrıca, standının önünde çekilen fotoğraflarını Instagram'da #bilgeadamakademihashtag'i ile paylaşan 10 kişiye Bilge Adam Akademi'den eğitim hediye edecek.

HHB Expo tarafından düzenlenen I-TECH’te sosyal medyanın, yapay zekanın, E-music, E-sports, Gaming, Console Gaming ve Robotics'in önemli isimleri ziyaretçilere deneyimlerini aktarırken kablosuz teknolojilerden drone'lara, sanal gerçeklikten 3D yazıcılara, otonom araçlardan sensör teknolojisine kadar ürünler sunan katılımcılar yer alacak, global trendler keşfedilebilecek.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ankara Ticaret Odası’nın destekleri ve Ankara Üniversitesi Akıllı Sistemler ve Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASTAM) işbirliğiyle gerçekleştirilen I-TECH'in binlerce kişiyi ağırlaması bekleniyor.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    banner35
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    İngilizce dil eğitimi için hangi ülkeyi tercih edersiniz?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner39
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV