google-site-verification: google9c114791a6791048.html

banner46

19 Mart 2024 Salı

“ÖSYM YKS tercih sonuçları açıklandı

“Kız Kardeşim Projesine” uluslararası ödül

Bu yıl 11.’si gerçekleşen Global Sosyal Sorumluluk Zirvesi etkinliğinde Kız Kardeşim projesi ödüle layık görüldü. Kız Kardeşim “Kadının Güçlendirilmesi” kategorisinde, altın ödülün sahibi oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Coca-Cola Türkiye’nin işbirliğiyle hayata geçirilen Kız Kardeşim projesi kadınların ekonomik hayata etkin bir şekilde katılımını desteklemeyi amaçlıyor.

21 Nisan 2019 Pazar 14:47
“Kız Kardeşim Projesine” uluslararası ödül
banner53

 Coca-Cola Türkiye’nin, 2015 yılından bu yana yürüttüğü Kız Kardeşim projesi, küresel çapta başarılı bulunan kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarını ödüllendiren Global Sosyal Sorumluluk Zirvesi tarafından Kadının Güçlendirilmesi” kategorisinde, altın ödüle layık görüldü.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Coca-Cola Türkiye’nin işbirliğiyle hayata geçirilen ve kadınların ekonomik hayata etkin bir şekilde katılımını desteklemeyi amaçlayan Kız Kardeşim projesi, bugüne kadar 11 bini aşkın kadına ulaştı. Projenin 2019 yılı hedefi ise 9.000 kadın. Kız Kardeşim projesi kapsamında Türkiye genelinde 30 ilde kadınlara dijital okuryazarlık, ebeveyn ve bilgi güvenliği, bireyler için finansal bilinç ve uygulamalı temel finans eğitimleri veriliyor. Yıl boyunca süren eğitimlerle kadınların kişisel mali kaynaklarını doğru yönetebilmeleri ve temel finansal hizmetleri tanımaları, girişimci ve girişimci adaylarının küçük ve orta ölçekli işletmelerde temel finansal operasyonlarını verimli yönetebilmeleri, dijital okuryazarlık ve internet güvenliği konularında farkındalıklarının artması ve internet kullanımındaki ebeveyn bilgi güvenliği donanımlarının güçlendirilmesi amaçlanıyor.

Global Sosyal Sorumluluk Zirvesi ve Ödül Etkinliği

Bu yıl 11.’si Malezya’da gerçekleştirilen Global Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nde, sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk ve çevre alanlarında topluma katkı sağlayan başarılı projeler ödülendiriliyor.


Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    banner54
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    İngilizce dil eğitimi için hangi ülkeyi tercih edersiniz?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner39
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV