TEKNOLOJİ Haberleri Tümü

TAV Mobile ile uçuş bilginiz şimdi de sosyal medyada

 TAV Bilişim Hizmetleri tarafından geliştirilen TAV Mobile uygulaması seyahat planlamasını kolaylaştırırken havalimanındaki hizmetler ve sunulan fırsatları gerçek zamanlı olarak yolculara iletiyor. Bugüne kadar 500 binden fazla kez indirilen uygulama iOS, Android ve Blackberry platformunda çalışıyor. Yeni sürümüyle kullanıcılarından tam not alan uygulama, eklenen sosyal medya desteğiyle uçuş bilgilerini Facebook ve Twitter üzerinden de anlık olarak yolculara sunuyor.


TAV Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü Binnur Güleryüz Onaran, “Yolcu memnuniyetini tüm operasyonlarının odağına koyan TAV Bilişim Hizmetleri en yeni teknolojiler ve trendleri takip ederek ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor. Havalimanlarındaki hizmetlerle ve fırsatlarla ilgili tüm bilgileri akıllı cihazlara taşıyan TAV Mobile uygulamamızın son sürümüne sosyal medya desteğini eklemekten mutluluk duyuyoruz. Yolcularımıza anlık bildirimler ve gerçek zamanlı bilgilerle hızlı, konforlu ve stressiz bir seyahat deneyimi sunuyoruz. Aldığımız geribildirimlerle sürekli geliştirdiğimiz uygulamamız TAV Mobile’ın gördüğü yoğun ilgiden memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Kullanıcılar herhangi bir uygulamayı indirmeye gerek kalmadan, Facebook veya Twitter üzerinden uçuş numarası ve şehir bilgisini paylaşarak uçuşlarının hangi aşamada olduğu saniyeler içerisinde görebiliyor. Facebook’ta “TAV Mobile Flights” sayfasında mesajlaşma alanına tıklandığında hoşgeldiniz mesajı ile karşılanan yolcu, uçuş sorgusunu nasıl gönderebileceği ile ilgili kısa bir yönlendirme görüyor. Twitter uygulamasında ise #tavmobile etiketi kullanılarak atılan tweetler birkaç dakika içinde ilgili uçuş hakkında bilgileri kullanıcı ile paylaşıyor.

TAV Mobile uygulaması Türkiye’de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Milas-Bodrum, Gazipaşa-Alanya havalimanlarında ve yurt dışında Tunus’taki Enfidha-Hammamet ve Monastır, Gürcistan’daki Tiflis ve Batum, Makedonya’daki Üsküp ve Ohrid havalimanları ile Suudi Arabistan Medine havalimanı hakkında bilgi veriyor.


Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz