GÜNDEM Haberleri Tümü

I-TECH katılımcılarına Bilge Adam'dan indirim

 Ankara'nın ilk teknoloji fuarı I-TECH Teknoloji Kongre ve Fuarı, 14-15-16 Haziran tarihlerinde Ankara Üniversitesi’nde teknoloji meraklılarını ağırlamaya hazırlanıyor. 22 yıldır bireylere ve kurumlara teknoloji eğitimleri veren Bilge Adam, I-TECH'te stand açıyor. Katılımcılar I-TECH'te Bilge Adam Bilişim Grubu ve Bilge Adam Akademi'yi daha yakından tanıma fırsatı bulurken, aynı zamanda birçok fırsatı yakalayabilecek.

10 ŞANSLI KİŞİYE HEDİYE


Tüm I-TECH katılımcılarına Bilge Adam Akademi'de %50 indirim hakkı verecek olan Bilge Adam ayrıca, standının önünde çekilen fotoğraflarını Instagram'da #bilgeadamakademihashtag'i ile paylaşan 10 kişiye Bilge Adam Akademi'den eğitim hediye edecek.

HHB Expo tarafından düzenlenen I-TECH’te sosyal medyanın, yapay zekanın, E-music, E-sports, Gaming, Console Gaming ve Robotics'in önemli isimleri ziyaretçilere deneyimlerini aktarırken kablosuz teknolojilerden drone'lara, sanal gerçeklikten 3D yazıcılara, otonom araçlardan sensör teknolojisine kadar ürünler sunan katılımcılar yer alacak, global trendler keşfedilebilecek.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ankara Ticaret Odası’nın destekleri ve Ankara Üniversitesi Akıllı Sistemler ve Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASTAM) işbirliğiyle gerçekleştirilen I-TECH'in binlerce kişiyi ağırlaması bekleniyor.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz