google-site-verification: google9c114791a6791048.html

banner46

27 Temmuz 2024 Cumartesi

“ÖSYM YKS tercih sonuçları açıklandı

2020 LGS soru kitapçığı ve cevap anahtarı MEB tarafından yayımlandı

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, LGS kapsamındaki merkezi sınavın soru kitapçığı ve cevap anahtarının Bakanlığın internet sitesinde yayımlandığını bildirdi. LGS 2020 soruları ve cevapları MEB tarafından paylaşılan bağlantı üzerinden kontrol edilebilecek

21 Haziran 2020 Pazar 06:52
2020 LGS soru kitapçığı ve cevap anahtarı MEB tarafından yayımlandı
banner53

 Bakan Selçuk, Twitter'dan yaptığı açıklamada "2020 LGS Soru kitapçığı ve cevap anahtarına http://meb.gov.tr’den ulaşabilirsiniz. Kitapçıklarınızı, 22 Haziran Pazartesi gününden itibaren okullarınızdan alabileceksiniz. Rehberlik hizmetlerimizle, sınava katılan ve katılmayan tüm öğrencilerimizin yanında olacağız" ifadelerine kullandı.

LGS SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYIN

Sınavın sona ermesinin ardından adaylar soruları ve cevapları kurumun resmi internet adresi üzerinden kontrol edebilecek. Tedbirler kapsamında günün öğrencilere ayrılması, sınav öncesinde ve sonrasında yoğunluk oluşmaması için 81 ili tamamında sınırlı sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. 20 Haziran 2020 Cumartesi günü LGS öğrencileri ve 1 yakını yasaktan muaf tutulmuştu.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    banner35
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    İngilizce dil eğitimi için hangi ülkeyi tercih edersiniz?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner39
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV