google-site-verification: google9c114791a6791048.html

banner46

19 Mart 2024 Salı

“ÖSYM YKS tercih sonuçları açıklandı

Eller ve ayaklar hiç bu kadar bakımlı olmamıştı!

Cildimiz özellikle de el ve ayaklarımız suyu vücudumuzun içinde tutan bariyerlerdir. Hava kuru ve soğuk olduğunda su yüzeyden hızlıca buharlaşır, geriye derinleşen minik çatlaklar kalır. Günde fazladan iki bardak su içmek, çok sıcak su ile banyo yapmamak ve L’Occitane Shea Butter Intensive serisi ile tanışmak; nemli, güzel bir cildin tek gerçek sırrı olabilir!

13 Aralık 2018 Perşembe 12:13
Eller ve ayaklar hiç bu kadar bakımlı olmamıştı!
banner38

 Kuru ve çok kuru ciltlere özel seri Shea Butter Intensive’in Hand Balm’ı yüzde 25 Shea Yağı içeriği ve zorlu mevsim koşullarına dayanıklı olması ile "Elleriniz için artık korkmanıza gerek yok" mesajı veriyor. 32 gönüllü ile ortalama -12.5° derecede Kanada’da zorlu iklim koşullarında test edilen krem, 50 ml’lik yeni formatıyla çantanızda taşıyabilme imkanı da veriyor.


Fiyat:

Shea Intensive Hand Balm 150 ml – 159TL

Shea Intensive Hand Balm 50 ml – 106 TL

Shea Intensive Foot Balm 150 ml

El balsamı ile aynı oranda yüzde 25 Shea yağı içeriği ile ayak balm’ı, kuru ve çok kuru ayakları nemlendirerek, onlara yumuşacık bir bakım sağlar. Ürünün en şaşırtan ve sevindiren yanı ise sadece kuruluğu gidermeyip çatlamış topuklara da elveda demenizi sağlaması.

Fiyat:
Shea Intensive Foot Balm 150 ml – 171 TL


Parmak uçlarınıza kadar iyi hissedin!

L’Occitane, ilk günlerinden beri el bakımındaki uzmanlığını oluşturarark, kendi basit 3 adımlı el bakımınıgeliştiriyor...

El Bakımınıza,

  • One MinuteHand Scrub ile devam edin
  • Ve son olarak da ellerinizin ihtiyacına göre Klasik Shea Butter el kremi ya da Intensive Hand balm ile bakımınızı sonlandırın.

L’Occitane, her zamanbu 3 adımda el bakımını öneriyor.. Bu bakımla kendinizi şımartarak, el bakımını eğlenceli bir ritüele dönüştürüp, bakımlı ve yumuşacık ellere sahip olabilirsiniz.

Bu yıl, 3 adımda el bakımı ritüelini yenileyen, ikonikleşmiş nı yeni bir renkte; Şampanya renginde lanse eden her zaman güçlü ve parlak görünümlü tırnaklara sahip olmayı da mümkün kılıyor.

Fiyat:

Shea Nail and Cuticle Nourishing Oil 7.5 ml – 93 TL

Shea Rose Nail and Cuticle Nourishing OilLimited Ed. 7.5 ml – 93 TL

Fiyat:

Shea One Minute Hand Scrub 75 ml – 93 TL

FAVORİNİZ SHEA HAND CREAM VE SHEA FOOT CREAM SİZİN İÇİN HALA YERLİ YERİNDE!

Shea Butter Hand Cream

Yüksek oranda Shea yağı ile formüle edilmiş, bu el kremi hindistancevizi yağı yanısıra ayrıca badem ve balla zenginleştirilmiştir.Lanse edildiği günden beri dünya çapında başarılı.

Shea Butter Hand Cream 30 ml – 55 TL

Shea Butter Hand Cream 150 ml – 146 TL

Shea Butter Hand Cream 75 ml – 107 TL

Shea Butter Foot Cream

Yüzde 15 Shea yağı ve doğal kökenliarnika ve lavanta esansiyel yağı içeriği ile yorgun, fazla çalışan ve kuru ayakları nemlendiriyor, yorgunluğunu alıyor ve ayakları rahatlatıyor..

Kesinlikle etkili ve kesinlikle bağımlılık yaratıyor...L’Occitane ürünlerinin kuşkusuz en sevileni. Cildine değer veren herkesin olmazsa olmazı.

Fiyat:

Shea Butter Foot Cream 150 ml - 154 TL


Hem krem hem maske

Kış mevsimi boyunca, yüzünüz soğuk ve zorlu hava şartlarının tüm etkileriyle baş etmek zorunda.. L’OCCITANE, kış ayları için Shea yağı içeriğiyle cildinizi nemlendirip, besleyecek 2 cilt bakım ürünü daha öneriyor..

Light Comforting Cream’i yüzde 5 shea yağı içeriği ile 2 farklı amaç için kullanabiliyorsunuz. Krem olarak ve ayrıca yuzunuzde 5 dakika bekleterek maske olarak..

Yapılan testler gösteriyor ki; Yüzde 87 oranında cilt yoğun olarak beslenmiş hisseder.

Yüzde 94 oranında tüm kuruluk, gerginlik hisleri kaybolur.

Fiyat:

Shea Light Comforting Cream 50 ml- 186 TL

Cildinizi bir film gibi sarar!

Kuru ve çok kuru ciltlerde ise, yoğun Shea yağı içeriğiyle ( yüzde 25) Shea Ultra Rich Cream, cildinize adeta besleyici ve koruyucu bir film sararak, her zaman yumuşak ve mevsim koşulları ne kadar zorlu olrsa olsun, cildinizi rahatlamışhissettirir.
Fiyat:

Shea Ultra Rich ComfortingCream 50 ml – 199 TL

Shea Butter Mini El ve Ayak Bakım Seti:

İçerik: Şık çantası içerisinde,

Shea Intensive Hand Balm 10 ml

Shea Intensive Foot Balm 10 ml

6’lı TırnakÇubukları

Fiyat: 49 TL

Shea Butter Vücut Bakım Seti:

Set İçerik:

Şık çantası içerisinde,

Shea Fabulous Shower Oil 35 ml

Shea Butter Intensive Hand Balm 10 ml

Shea Butter Intensive Foot Balm 10 ml

Shea Milk Soap 50 gr

Fiyat: 600 TL ve üzerine HEDİYE

SHEA BUTTER AYRICA KADIN LİDERLİĞİNE DE DESTEK!!

Shea Butter serisi lanse edildiğinden beri L’OCCITANE’ın Best Seller sıralamalarında. Vücut bakım ürünlerindeki küresel başarısını, sürdürülebilirlik ve adil ticaret zincirimizi geliştirmek için L’Occitane için çalışan Burkina’lı kadınlarla paylaşıyor.

Burkinalı kadınlar, geleneksel yöntemlerle ağaçlardan Shea fındıklarını toplayarak, Shea yağı satmakla sorumludur. L’Occitane’ın kurucusu Olivier Baussan, 1980 yılında Burkina Faso’ya ilk seyahati sırasında Burkina’lıbir düzine kadınla tanışır. Ve kısa bir süre sonra Shea yağının kadınların hazinesi, ekonomik olarak kurtuluşları olabileceğini keşfeder. Tüm dünyada bu tüpün içindeki el kremi her 4 saniyede bir satılıyor. 10.000’den fazla kadın ve beş bölgesel kooperatif, L’Occitane için en iyi Shea yağını üretmek için çalışıyor.

L’OCCITANE EN PROVENCE hakkında:

Gerçek Bir Hikâye...

Fransız kökenli L’OCCITANE en Provence markası, doğal içerikli güzellik ve bakım ürünleri ile kişisel bakımı keyifli bir ritüele dönüştürüyor... Akdeniz kökenli esansiyel yağlarla ve geleneksel yöntemlerle üretilen L’OCCITANE ürünleri tamamen doğal, gerçek birer yaşam sanatı ürünleri...Ürünlerde paraben, mineral yağlar ve haysansal içerikler kullanılmıyor, ürünler hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve hammadde temini adil ticaret ve sürdürülebilir kalkınma ilkelerine göre yapılıyor...

L’OCCITANE’ın gerçek hikâyesi, 1976'da, Fransa’nın güneyinde Provence bölgesinde Olivier Baussan'ın L'OCCITANE’ı yaratmasıyla başlıyor. Akdeniz topraklarından ve tekniklerinden ilham alan Olivier Baussan, doğal ve otantik, etkili ve iştahlandırıcı çekiciliği olan cilt bakım ürünlerini ve kokularını geliştiriyor...

Dünyada 2000’den fazla, Türkiye’de online dahil 36 mağazası bulunan L’OCCITANE’ın geniş ürün yelpazesinde, cilt ve vücut bakım ürünlerinden parfümlere, banyo ürünlerinden mum ve sabunlara 500’e yakın ayrı ürün seçeneği bulunuyor.

L’OCCITANE, sadece kaliteli ürünleri ile değil, şık şişe ve ambalaj tasarımları, renkli hediye paketleri ve Provence ambiyanslı nostaljik arduaz konseptli mağazaları ile dikkat çekiyor...

www.loccitane.com.tr

/loccitaneturkiye@loccitane_tr

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    banner54
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    İngilizce dil eğitimi için hangi ülkeyi tercih edersiniz?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner39
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV